Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de chocolate amargo
- 25 g de mantequilla, y un poco más para engrasar el molde
- 15 g de azúcar, y un poco más para el molde
- 1 cucharadita de azúcar de vainilla
- 1 huevo
- 40 gramos de almendra en polvo
- 1 pizca de sal
- 1 - 2 bombones de licor
- 500 g de agua, para el vapor
- Wartości odżywcze
- na 2 porciones
- Kalorie
- 1718 kJ / 411 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Babka de chocolate
3u.
Pastel de chocolate
45min
Tartalaza
1h 30min
Pastel arcoiris
2u.
Pastel rayado
3u.
Enroscaditas de cacahuate
1u.
Guajolota de mole (torta de tamal)
2u.
El pastel
2u.
Pastel de chocolate, zanahoria y piña
2 godz. 20 min
Pastel tropical
2 Std. 40 Min
Pastel de chocolate sin gluten
40min
Pastel party-pops
2u. 10min