Urządzenia i Akcesoria
Greek Fava dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
red onion cut into halves, plus extra sliced to serve80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle50 g
-
water700 g
-
dried yellow split peas rinsed and drained250 g
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
salted capers to garnish
-
pita bread to serve
-
olives to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
243.9 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
709.9 kJ /
169.7 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and Nut Balls
20 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Mushroom Stock Paste
1 godz. 35 min
Red-bown coloured eggs
Brak ocen
Rustic homemade tofu
24 godz. 30 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Courgette side dish
30 min
Green pea and feta hummus wraps
10 min
Homemade miso soup
55 min
Baba Ganoush
1 godz.