Urządzenia i Akcesoria
Poppy seed torte
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz.
12 portions
Składniki
Cake
-
butter for greasing
-
poppy seeds250 g
-
walnuts100 g
-
eggs separated6
-
salt1 tsp
-
icing sugar200 g
-
natural almond extract1 tsp
Filling
-
pouring (whipping) cream200 g
-
icing sugar50 g
-
mascarpone cheese350 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
blueberry jam or orange marmalade150 - 200 g
-
dark chocolate (70% cocoa) grated into curls, for decorating70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
347.9 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
2133.2 kJ /
509.8 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Węglowodany
41.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min
Honey cake
49 godz. 30 min
Banana bread with chai crème fraîche
1 godz. 35 min
Sweet Rice
1 godz.
Citrus and spice spider web cheesecake
6 godz. 10 min
Poppy seed and apple cake
2 godz. 10 min
Baked Vanilla Cheesecake
13 godz. 25 min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1 godz. 25 min
Brioche buns with cheese
2 godz. 30 min
Peach and plum upside-down cake
50 min
Hazelnut meringue roulade
1 godz. 30 min
Chocolate and pear cake
1 godz. 30 min