
Urządzenia i Akcesoria
Bulghur and lentil soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onion cut into halves100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste40 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 tbsp
-
rice30 g
-
bulghur20 g
-
sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried chilli flakes to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Wartości odżywcze na 4 portions
Kalorie
1186.4 kcal /
4964 kJ
Białko
57.4 g
Tłuszcz
27.7 g
Węglowodany
187.8 g
Błonnik
29.4 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Sód
2991.7 mg