Urządzenia i Akcesoria
Bulghur and lentil soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onion cut into halves100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste40 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 tbsp
-
rice30 g
-
bulghur20 g
-
sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried chilli flakes to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
2991.7 mg
Białko
57.4 g
Kalorie
4964 kJ /
1186.4 kcal
Tłuszcz
27.7 g
Błonnik
29.4 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
187.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Za'atar bread rolls
2 godz.
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Red Lentil Soup
40 min