Peas and jamon
TM6 TM5 TM31

Peas and jamon

4.8 (6 ocen)

Składniki

  • 50 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
  • 600 g water
  • 500 g shelled peas (see Tips)
  • 200 g shelled broad beans (see Tips)
  • 2 eschalots
  • 2 garlic cloves
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 120 g jamon, cut into slices (1 cm), then diced
  • 40 g fino sherry (see Tips)
  • ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 1 tsp salt, to taste
  • ½ tsp fresh ground black pepper, to taste
  • 4 sprigs fresh mint, leaves only

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1070 kJ / 254.7 kcal
Białko
13.7 g
Węglowodany
8.3 g
Tłuszcz
17.1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
7.6 g
Sód
846.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy