Urządzenia i Akcesoria
Peas and jamon
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
manchego cheese cut into pieces (3 cm) (see Tips)50 g
-
water600 g
-
shelled peas (see Tips)500 g
-
shelled broad beans (see Tips)200 g
-
eschalots2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
jamon cut into slices (1 cm), then diced120 g
-
fino sherry (see Tips)40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper to taste½ tsp
-
fresh mint leaves only4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
846.8 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1070 kJ /
254.7 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dubai pistachio tiramisu
8h
Sourdough soup (White borscht)
96h 30min
Sauerkraut soup
50min
Russian beetroot salad
1h 10min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Polenta
25min
Cherry and almond clafoutis pudding
3h
Peas with ham
30min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Kormolas (Kulkuls)
3h
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min