Urządzenia i Akcesoria
Turkey roulades with minted pea mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
lemon preferably organic, zest and juice½
-
fine salt plus extra to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
sun-dried tomatoes in oil, well drained4 - 6
-
garlic clove (opcjonalnie)¼
-
turkey breast fillet, skinless (4 slices)400 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1000 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
fresh green peas shelled400 g
-
fresh mint leaves washed and dried4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.6 g
Kalorie
1268 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Mushroom stroganoff
20 min
Spiced fish stew
2 godz.
Jacket potato mice
1 godz. 15 min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min
Zesty avocado with crab
10 min
Lupin with broad bean salad
45 min