Urządzenia i Akcesoria
Turkey roulades with minted pea mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
lemon preferably organic, zest and juice½
-
fine salt plus extra to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
sun-dried tomatoes in oil, well drained4 - 6
-
garlic clove (opcjonalnie)¼
-
turkey breast fillet, skinless (4 slices)400 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1000 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
fresh green peas shelled400 g
-
fresh mint leaves washed and dried4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.6 g
Kalorie
1268 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Panettone
34 godz. 25 min
Steak tartare
10 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Smalec (pork rillettes)
3 godz. 10 min
Sous-vide Octopus Salad
8 godz.
Salmon Soufflé
1 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min
Salmon Tartare
25 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 godz. 40 min
Spaetzle
35 min
Gratin dauphinois
50 min