Urządzenia i Akcesoria
Turkey roulades with minted pea mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
lemon preferably organic, zest and juice½
-
fine salt plus extra to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
sun-dried tomatoes in oil, well drained4 - 6
-
garlic clove (opcjonalnie)¼
-
turkey breast fillet, skinless (4 slices)400 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1000 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
fresh green peas shelled400 g
-
fresh mint leaves washed and dried4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.6 g
Kalorie
1268 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sicilian Prawn Salad
40 min
Avocado with egg and salmon tartare
50 min
Garlic soup
40 min
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1 godz. 30 min
Asparagus cream soup
30 min
Salmon tartare
10 min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Steak tartare
10 min