Urządzenia i Akcesoria
Olive oil, garlic and almond soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
almonds raw, skinned200 g
-
garlic cloves2
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)100 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
sherry vinegar30 g
-
water cold800 - 1000 g
-
white grapes peeled, (to garnish)20 - 30
-
almonds, flaked toasted, (to garnish)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.73 g
Kalorie
1696 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
34.74 g
Węglowodany
13.47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6 godz. 10 min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6 godz. 10 min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1 godz.
Napa Kimchi
14 godz. 15 min
Kimchi
149 godz.
Caramel Monster Mud Dip
15 min
Lamb tagine with apricots and honey
1 godz. 30 min
Taramasalata
15 min
Champagne crème brûlée
2 godz. 25 min
Peking-Style Duck Pancakes
11 godz. 25 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Eggcellent Caesar Dressing
10 min