Urządzenia i Akcesoria
Olive oil, garlic and almond soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
almonds raw, skinned200 g
-
garlic cloves2
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)100 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
sherry vinegar30 g
-
water cold800 - 1000 g
-
white grapes peeled, (to garnish)20 - 30
-
almonds, flaked toasted, (to garnish)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.73 g
Kalorie
1696 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
34.74 g
Węglowodany
13.47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Watercress Soup
Brak ocen
Mussels Mariniere
Brak ocen
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Brak ocen
Pissaladière
1 godz. 30 min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Turkey Curry Phyllo Triangles
50 min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1 godz. 30 min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 godz.
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 godz. 30 min
Cheat's mascarpone
22 godz.
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Sunny gazpacho
25 min