Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Agnello
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1700 g di cosciotto di agnello
- sale marino q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- 2 spicchi di aglio, a fettine
- olio extravergine di oliva q.b.
Salsa alla menta
- 20 g di menta fresca
- 130 g di aceto di mele
- 50 g di zucchero semolato
Verdure
- 500 g di acqua
- 300 g di taccole pulite e a pezzi (3 cm)
- 800 g di patate sbucciate, a metà o in quarti, se di grandi dimensioni
- 600 g di zucca Butternut sbucciata, a cubetti (2 cm)
- burro q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2614 kJ / 624 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano (TM6)
25min
Impasto per pane veloce
45 Min
Insalata greca con pollo marinato al vapore
1 Std. 10 Min
Pizza carbonara
15 godz.
Bevanda energizzante zafferano e cardamomo
6 Std. 5 Min
Menù: Polpettone con funghi, fagiolini e riso di cavolfiore
45 Min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30min
Patate duchessa con verdure
1 godz. 15 min
Zuppa di frutti di mare a Cottura Lenta
1 Std. 5 Min
Cracker stella con verdure e ceci insaporiti
40min
Broéto chioggiotto
1 Std. 10 Min
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1h