Agnello al curry con ceci e cavolo riccio a Cottura Lenta

Agnello al curry con ceci e cavolo riccio a Cottura Lenta

4.4 7 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 16 godz. 50 min
6 porzioni

Składniki

  • di carne di agnello per spezzatino, senza ossa senza grasso, a cubetti (3 cm)
    500 g
  • di zenzero in polvere
    1 cucchiaio
  • di semi di cumino
    1 cucchiaino
  • di acqua + q.b. per ammollare
    760 g
  • di pasta al curry Madras
    50 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di ceci, secchi
    150 g
  • di cipolla bianca a metà
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaio
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    400 g
  • di lenticchie rosse secche
    70 g
  • di cavolo riccio a pezzi (2-3 cm)
    60 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 441.5 kcal / 1847.2 kJ
Białko 23.5 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 29.4 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Sód 559.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...