Pizze coniglio mozzarella e rucola

Pizze coniglio mozzarella e rucola

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

Impasto
  • 220 g di acqua a temperatura ambiente
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (8 g)
  • 400 g di farina di forza
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
  • 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
  • farina q.b. per infarinare
  • 250 g di passata di pomodoro
  • 300 g di mozzarelle ciliegine
  • 2 - 3 pizzichi di sale a piacere
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 30 g di rucola

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1171.5 mg
Białko 32.1 g
Kalorie 3046.6 kJ / 728.2 kcal
Tłuszcz 29.9 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 11.7 g
Węglowodany 83.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...