Urządzenia i Akcesoria
Salsa aurora (besciamella al pomodoro)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1000 g
Składniki
-
40 - 80 g di burro
-
500 - 1000 g di latte
-
40 - 80 g di farina tipo 00
-
1 - 2 cucchiai di concentrato di pomodoro
-
½ - 1 cucchiaino di sale
-
2 - 4 pizzichi di pepe nero macinato
-
2 - 4 pizzichi di noce moscata in polvere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
1732 mg
Białko
42 g
Kalorie
6409 kJ /
1529 kcal
Tłuszcz
103 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
62 g
Węglowodany
109 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Modalità Addensare
23 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Senape al dragoncello
Brak ocen
Besciamella
15 min
Mani insanguinate
1 godz. 15 min
Banane baby con salsa caramello speziata
1 godz. 50 min
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6 godz. 20 min
Timballo di riso al ragù e uvetta
1 godz.
Pasta fresca al cacao
1 godz. 10 min
Gratin di baccalà e besciamella
1 godz.
Salame al cioccolato
6 godz. 15 min
Lasagne del boscaiolo
2 godz. 15 min
Pasta alla bagossa
50 min
Paccheri con ragù di salsiccia e frutta secca
1 godz. 40 min