Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 albumi
- olio di semi di arachide
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 96.8 kJ / 23.1 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 40.1 g
- Sód
- 0 mg
Alternatywne przepisy
Focaccia millebolle
28h
Rotolo ai piselli
50 min
Bundt Cake ai fiori e frutti di bosco
Καμία βαθμολογία
Pan di spagna salato natalizio
1h
Crostata salata multicolore
1h
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Brownies variegati ai due cioccolati
1 Std. 10 Min
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1h 30min
Torta di riso cacio e pepe
1h 30min
Coriandoli dolci
4 Std. 10 Min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 min