Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 albumi
- olio di semi di arachide
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 96.8 kJ / 23.1 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 40.1 g
- Sód
- 0 mg
Alternatywne przepisy
Focaccia di patate in padella
1h
Rösti di zucchine
1h
Frittelle di patate aromatiche
45 min
Brutti ma buoni di patate
55min
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Patate duchessa
1h
Tortine in vasetto
1h
Merendine yo-yo
1h
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Mezzelune ripiene
1h 30min
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1h 30min
Patate duchessa (TM6)
1h