Cheesecake al melone

Cheesecake al melone

4.3 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
8 fette

Składniki

  • 6 g di gelatina in fogli
  • ½ limone, preferibilmente biologico il succo e la scorza (senza la parte bianca)
  • 120 g di zucchero
  • 200 g di biscotti, tipo digestive a pezzi
  • 80 g di burro morbido, a pezzi
  • 2 cucchiai di acqua + q.b.
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 450 g di polpa di melone a fette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 267.6 mg
Białko 6.5 g
Kalorie 1952 kJ / 466.5 kcal
Tłuszcz 33 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 18.7 g
Węglowodany 36.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...