Cheesecake al melone

Cheesecake al melone

4.3 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
8 fette

Składniki

  • di gelatina in fogli
    6 g
  • limone, preferibilmente biologico il succo e la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • di zucchero
    120 g
  • di biscotti, tipo digestive a pezzi
    200 g
  • di burro morbido, a pezzi
    80 g
  • di acqua + q.b.
    2 cucchiai
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    250 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    250 g
  • di polpa di melone a fette
    450 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 466.5 kcal / 1952 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 36.8 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 18.7 g
Sód 267.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...