Muffin al rum e cioccolato

Muffin al rum e cioccolato

4.5 85 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 pezzi

Składniki

  • 30 g cioccolato fondente (70% di cacao)
  • 100 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 100 g zucchero
  • 35 g di cacao amaro in polvere
  • 1 uovo
  • 70 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
  • 80 g di latte
  • 25 g di Rum
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
  • 500 g di acqua
  • zucchero a velo a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 75.5 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 1362.5 kJ / 325.7 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 9.8 g
Węglowodany 38.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...