韓式蒸蛋

韓式蒸蛋

5.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 人份

Składniki

  • 丁香魚乾 ,去頭
    6 - 7 個
  • 昆布
    4 克
  • 800 克
  • 4 顆
  • 魚露
    20 克
  • 青蔥 ,切蔥花
    1 支
  • 熟白芝麻
  • 韓國麻油

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 64.8 kcal / 271 kJ
Białko 6.2 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 0.6 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 478.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...