
Urządzenia i Akcesoria
韓式蒸蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
-
丁香魚乾 ,去頭6 - 7 個
-
昆布4 克
-
水800 克
-
蛋4 顆
-
魚露20 克
-
青蔥 ,切蔥花1 支
-
熟白芝麻
-
韓國麻油
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
64.8 kcal /
271 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
0.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
478.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品.蒸膳美
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan