韓式蒸蛋
TM6 TM5

韓式蒸蛋

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 6 - 7 個 丁香魚乾 ,去頭
  • 4 克 昆布
  • 800 克 水
  • 4 顆 蛋
  • 20 克 魚露
  • 1 支 青蔥 ,切蔥花
  • 熟白芝麻
  • 韓國麻油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
271 kJ / 64.8 kcal
Białko
6.2 g
Węglowodany
0.6 g
Tłuszcz
4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
0.1 g
Sód
478.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy