炒酸菜

炒酸菜

4.7 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 完整食譜

Składniki

  • 雪菜 ,浸泡1小時,擠乾,切段
    200 克
  • 15 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切片
    15 克
  • 30 克

Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Kalorie 281 kcal / 1176 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 38 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...