Wersje kompatybilne
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů mraženého zeleného hrášku, předem rozmrazeného
- 250 gramů vaječných těstovin, typu tagliatelle
- 100 gramů parmazánu, na kousky, plus navíc na ozdobu
- 30 gramů lístků bazalky, plus navíc na ozdobu
- 10 gramů čerstvých mátových lístků, plus navíc na ozdobu
- 1 stroužek česneku
- 100 gramů extra panenského olivového oleje
- 2 polévkové lžíce citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- 1 polévková lžíce nastrouhané citrónové kůry
- 2 čajové lžičky soli
- 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- 1300 gramů vody
- 4 vejce
- voda
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2873.4 kJ / 686.8 kcal
- Białko
- 27.6 g
- Węglowodany
- 60.2 g
- Tłuszcz
- 37.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.7 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 1597.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1h
Zapečené brambory s lososem a koprem
1h
Gnocchi s avokádem
20min
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35 min
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 min
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 min
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30 min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35 min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 min
Lasagne v páře s lilkem a ricottou
1h 25 min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 min