Urządzenia i Akcesoria
Ravioli s cuketovou omáčkou
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porce
Składniki
-
1 stroužek česneku
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
300 gramů cukety na kousky (2 cm)
-
1 čajová lžička čerstvě mletého černého pepře
-
300 gramů těstovin plněných, typ ravioli
-
5 ančoviček v oleji okapaných
-
2 - 3 lístky bazalky omyté a osušené
-
100 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
30 gramů parmazánu, strouhaného
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
15 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuketa
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Tagliatelle se šunkou a žampióny
20 min
Tabouleh s boby
50 min
Hrušky s ořechovo-sýrovou pěnou
Brak ocen
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1 godz. 20 min
Zeleninové kari s rýží
1 godz.
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Rizoto se salsicciou a hráškem
40 min
Pivní rizoto s houbami
45 min
Zeleninové kari s rýží
1 godz.
Losos na rajčatovém kuskusu
45 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Houbové rizoto s mascarpone
30 min