Pane rustico ripieno

Pane rustico ripieno

4.9 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 29 godz.
2 pezzi

Składniki

Lievitino
  • di acqua
    150 g
  • di lievito di birra fresco
    1 g
  • di farina tipo 0 (almeno W 300)
    150 g
Impasto
  • di acqua fredda
    250 g
  • di lievito di birra fresco
    2 g
  • di farina tipo 0 (almeno W 300) + q.b.
    350 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di sale
    10 g
Farcitura e terminare la preparazione
  • di formaggio stagionato (es. Casera, Asiago), a pezzi
    50 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di acqua
    500 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di olive nere denocciolate a rondelle
    30 g
  • di gherigli di noci tritati grossolanamente
    50 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 1201 kcal / 4891 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 185 g
Błonnik 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...