
Urządzenia i Akcesoria
Paste di mandorla al pistacchio
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
14 pezzi
Składniki
-
300 g di zucchero
-
140 g di pistacchi al naturale sgusciati
-
120 g di mandorle pelate
-
2 albumi
-
½ cucchiaio di miele
-
aroma di mandorle (opcjonalnie) qualche goccia, a piacere
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
184.6 kcal /
772.4 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
20.2 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
5.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frutta secca
5 Przepisów
Włochy
Włochy