Urządzenia i Akcesoria
Panettone gastronomico natalizio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 7 godz.
8 porzioni
Składniki
Biga
-
135 g di latte
-
15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
200 g di farina manitoba
Impasto
-
70 g di burro a pezzi
-
300 g di farina manitoba
-
2 tuorli d'uovo
-
1 cucchiaino zucchero
-
350 g di acqua
-
1 cucchiaino raso di sale
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.8 g
Kalorie
1368 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
49.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Il tuo Natale
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Panettone gastronomico
26h
Panettone gastronomico farcito
7h 30min
Panettone TM6
10h 30min
La colomba perfetta
7h
Pasta frolla
1h 10min
Colomba classica
6h 45min
Pandoro
12h
Panettone salato di Natale (TM6)
8h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Torrone napoletano
4h
Pandoro
15h 15min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min