Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Oysters with Lime Granita
15 min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 min
Carnitas
50 min
Refried Beans
4 godz. 10 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.