Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meat Sauce
1h 45min
U.S. Digital Flipbook #2
2h
U.S. Digital Flipbook #1
1h 35min
Chunky Guacamole
10min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Mushroom Stir-Fry
55min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Spinach and Artichoke Dip
20min