Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Cod Over Greens
40 min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 godz. 30 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Slow Cooked Beets
40 min
Virgin Watermelon Margarita
10 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Lemon Orzo
40 min
Bananas Foster Bread Pudding
1 godz. 50 min