Spinach and Artichoke Garlic Bread

Spinach and Artichoke Garlic Bread

4.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
24 pieces

Składniki

  • extra virgin olive oil
    3 ½ oz
  • garlic cloves
    5 oz
  • baby spinach
    3 oz
  • Parmesan cheese cut into pieces
    4 oz
  • cream cheese diced
    4 oz
  • sour cream
    1 oz
    1 oz plain yogurt
  • marinated artichoke hearts drained
    6 oz
  • dried red pepper flakes (opcjonalnie) to taste
    ¼ tsp
  • salt to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • French bread loaves (approx. 16 oz ea.)
    2

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 158.4 kcal / 662.8 kJ
Białko 5.4 g
Tłuszcz 8.5 g
Węglowodany 15.7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 284.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...