Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
24 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
garlic cloves5 oz
-
baby spinach3 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
cream cheese diced4 oz
-
1 oz plain yogurtsour cream1 oz
-
marinated artichoke hearts drained6 oz
-
dried red pepper flakes (opcjonalnie) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
French bread loaves (approx. 16 oz ea.)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
284.5 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
662.8 kJ /
158.4 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25 Min
Huli Huli Chicken Skewers
50 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 Std. 30 Min
Chili Taco Dip
1 Std.
Turkey Taco Bowl
1 Std.
Chicken Fajita Soup
50 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min
Chicken Shawarma Bowl
1 Std.