Spinach and Artichoke Garlic Bread
TM6

Spinach and Artichoke Garlic Bread

4.6 (5 ocen)

Składniki

  • 3 ½ oz extra virgin olive oil
  • 5 oz garlic cloves
  • 3 oz baby spinach
  • 4 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 4 oz cream cheese, diced
  • 1 oz sour cream
    lub 1 oz plain yogurt
  • 6 oz marinated artichoke hearts, drained
  • ¼ tsp dried red pepper flakes, to taste (opcjonalnie)
  • ¼ - ½ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 2 French bread loaves (approx. 16 oz ea.)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
662.8 kJ / 158.4 kcal
Białko
5.4 g
Węglowodany
15.7 g
Tłuszcz
8.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Błonnik
1 g
Sód
284.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy