Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
24 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
garlic cloves5 oz
-
baby spinach3 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
cream cheese diced4 oz
-
1 oz plain yogurtsour cream1 oz
-
marinated artichoke hearts drained6 oz
-
dried red pepper flakes (opcjonalnie) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
French bread loaves (approx. 16 oz ea.)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
284.5 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
662.8 kJ /
158.4 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Taco Bowl
1 godz.
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Moon Pies
55 min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Mac and Cheese Muffins
1 godz. 5 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Fajitas
35 min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min
Chicken Tacos
1 godz. 10 min
Lasagna
2 godz. 30 min