Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
24 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
garlic cloves5 oz
-
baby spinach3 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
cream cheese diced4 oz
-
1 oz plain yogurtsour cream1 oz
-
marinated artichoke hearts drained6 oz
-
dried red pepper flakes (opcjonalnie) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
French bread loaves (approx. 16 oz ea.)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
284.5 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
662.8 kJ /
158.4 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Pancakes
45 min
Strawberry Shortcake Waffle
40 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Cheesy Cauliflower Nuggets
1 godz. 35 min
Oysters with Lime Granita
15 min
Parmesan Stock Cubes
35 min
Buffalo Ranch Chicken Salad
3 godz. 5 min
Black Forest Crepes
1 godz. 15 min
Muffin Pan Lasagnas
1 godz.
Oat and Pomegranate Overnight Oats
12 godz.
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.
Turkey Taco Bowl
1 godz.