Urządzenia i Akcesoria
Cholent
Przygotowanie 4 godz. 50 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions quartered8 oz
-
carrots in pieces (2 in.)3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried beans, small e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight4 oz
-
pearl barley rinsed2 oz
-
beef meat (stew cut)20 oz
-
dried bay leaf1
-
paprika1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
beef broth32 oz
-
baby red potatoes halved12 oz
-
large eggs rinsed6
-
fresh thyme to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1027 mg
Białko
42 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 Std. 20 Min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 Std. 20 Min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min
Matzo Ball Soup
1 Std. 20 Min
Noodle Kugel
55 Min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Green Bean Casserole
1 Std. 30 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Hungarian Mushroom Soup
35 Min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 Min
Turkey and Corn Soup
1 Std. 5 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min