Urządzenia i Akcesoria
Cholent
Przygotowanie 4 godz. 50 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions quartered8 oz
-
carrots in pieces (2 in.)3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried beans, small e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight4 oz
-
pearl barley rinsed2 oz
-
beef meat (stew cut)20 oz
-
dried bay leaf1
-
paprika1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
beef broth32 oz
-
baby red potatoes halved12 oz
-
large eggs rinsed6
-
fresh thyme to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1027 mg
Białko
42 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Matzo Ball Soup
1 godz. 20 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Crispy Coconut Shrimp
20 min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12 godz. 20 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Light and Fresh Beet Pasta
20 min
Fish tagine with tahini
1 godz. 15 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Slow Cooked Beef and Artichokes
2 godz.
Southwestern Shepherd's Pie
2 godz. 5 min