Urządzenia i Akcesoria
Cholent
Przygotowanie 4 godz. 50 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions quartered8 oz
-
carrots in pieces (2 in.)3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried beans, small e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight4 oz
-
pearl barley rinsed2 oz
-
beef meat (stew cut)20 oz
-
dried bay leaf1
-
paprika1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
beef broth32 oz
-
baby red potatoes halved12 oz
-
large eggs rinsed6
-
fresh thyme to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1027 mg
Białko
42 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2 godz. 35 min
Cioppino
55 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min