Pikantny dżem chili
TM5 TM6

Pikantny dżem chili

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 250 g czerwonych papryczek chili, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 200 g jabłek, czerwonych, nieobranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 50 g pomidorków koktajlowych, przekrojonych na pół
  • 400 g cukru trzcinowego, nierafinowanego

Wartości odżywcze
na 30 g
Kalorie
322.3 kJ / 77 kcal
Białko
0.3 g
Węglowodany
19.7 g
Tłuszcz
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
0.4 g
Sód
6.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy