Urządzenia i Akcesoria
Pikantny dżem chili
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
675 g
Składniki
-
250 g czerwonych papryczek chili bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
200 g jabłek, czerwonych nieobranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
50 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
400 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
6.2 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
322.3 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Comber z sarny (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z knedlami, dynią, sosem grzybowym i żurawinowym chutneyem
2 godz. 30 min
Kotlety z morszczuka i kaszy gryczanej z sosem czosnkowo-serowym
1 godz. 40 min
Wegański ziołowy „ser” à la feta
12 godz. 10 min
Słodka musztarda morelowa
55 min
Słodki sos chili
40 min
Bułki z kminkiem
30 min
Rustykalna przyprawa do chleba
5 min
Słodki sos mango z chili
50 min
Konfitura z boczku i cebuli
25 min
Ser labneh z ziołami w oliwie
85 godz. 25 min
Steki marynowane w kawie i sałatka z dressingiem owocowym
4 godz. 30 min
Syrop korzenno-herbaciany do kawy (Chai syrup)
45 min