Urządzenia i Akcesoria
Pikantny dżem chili
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
675 g
Składniki
-
250 g czerwonych papryczek chili bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
200 g jabłek, czerwonych nieobranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
50 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
400 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
6.2 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
322.3 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza Diavola
1 godz. 30 min
Ser labneh z ziołami w oliwie
85 godz. 25 min
Sos duński
15 min
Frittata ze spiralizowanymi ziemniakami (TM6, TM7)
45 min
Chrupiąca posypka z chili (Chilli crunch) (TM6, TM7)
25 min
Surówka z brukselki z żurawiną i migdałami (TM6, TM7)
20 min
Pikantne pieczone orzechy nerkowca
30 min
Słodki sos chili
40 min
Pikle z krojonej cebuli (TM5)
48 godz. 45 min
Musztarda gruszkowa
30 min
Pikantna zupa krem z brukselki
40 min
Konfitura z boczku i cebuli
25 min