Urządzenia i Akcesoria
Pikantny dżem chili
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
675 g
Składniki
-
250 g czerwonych papryczek chili bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
200 g jabłek, czerwonych nieobranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
50 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
400 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
6.2 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
322.3 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Syrop do grzanego wina
12 godz. 45 min
Kofty z indyka z sosem tahini
30 min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów
10 min
Kremowy „serek” z nerkowców
25 min
Ziołowa przyprawa do chleba
5 min
Lutenica
1 godz. 50 min
Konfitura z boczku i cebuli
25 min
Szybka konfitura z cytrusów
1 godz. 30 min
Pełnoziarniste tacos z szarpaną wieprzowiną w sosie piwnym
4 godz. 55 min
Ser labneh z ziołami w oliwie
85 godz. 25 min
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM6, TM7)
30 min
Pizza Diavola
1 godz. 30 min