Urządzenia i Akcesoria
Pikantny dżem chili
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
675 g
Składniki
-
250 g czerwonych papryczek chili bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
200 g jabłek, czerwonych nieobranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
50 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
400 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
6.2 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
322.3 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ser labneh z ziołami w oliwie
85 godz. 25 min
Makaron z marchewki w sosie jogurtowo-pomarańczowym
10 min
Comber z sarny (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z knedlami, dynią, sosem grzybowym i żurawinowym chutneyem
2 godz. 30 min
Sałatka z zielonych pomidorów (TM5)
50 godz.
Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn
6 godz. 50 min
Musztarda estragonowa
10 min
Wytrawna konfitura z pomidorów
55 min
Lutenica
1 godz. 50 min
Risotto z kimchi
35 min
Sos duński
15 min
Grzybowe stir-fry z ryżem
55 min
Kalafior tikka masala
30 min