Urządzenia i Akcesoria
Pikantny dżem chili
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
675 g
Składniki
-
250 g czerwonych papryczek chili bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
200 g jabłek, czerwonych nieobranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
50 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
400 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
6.2 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
322.3 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moktajl z niebieską herbatą i marakują
40 min
Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn
6 godz. 50 min
Słodki sos mango z chili
50 min
Konfitura z boczku i cebuli
25 min
Buraki z orzechowym sosem miso i sałatką z ziół
1 godz. 10 min
Sos Reuben
10 min
Przyprawa do potraw z dyni
5 min
Musztarda estragonowa
10 min
Olej aromatyzowany czosnkiem niedźwiedzim
8 godz. 15 min
Pieczone pomidorki w zalewie miodowo-rozmarynowej
45 min
Syrop z imbiru i trawy cytrynowej
1 godz.
Syrop korzenno-herbaciany do kawy (Chai syrup)
45 min