Urządzenia i Akcesoria
Pikantny dżem chili
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
675 g
Składniki
-
250 g czerwonych papryczek chili bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
200 g jabłek, czerwonych nieobranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
50 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
400 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
6.2 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
322.3 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soljanka (solanka) z kapustą i kiełbasą
1 godz. 30 min
Spiralizowana sałatka z wołowiną (TM6, TM7)
35 min
Comber z sarny (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z knedlami, dynią, sosem grzybowym i żurawinowym chutneyem
2 godz. 30 min
Przyprawa do potraw z dyni
5 min
Truskawkowy chutney z zielonym pieprzem
1 godz. 5 min
Pieczone pomidorki w zalewie miodowo-rozmarynowej
45 min
Pikle z krojonej cebuli (TM5)
48 godz. 45 min
Steki marynowane w kawie i sałatka z dressingiem owocowym
4 godz. 30 min
Kurczak w sosie pomidorowo-cebulowym
1 godz. 35 min
Fińska zupa z łososiem (Lohikeitto)
50 min
Pizza z serem pleśniowym, gruszkami i orzechami włoskimi
3 godz. 35 min
Pizza Diavola
1 godz. 30 min