Urządzenia i Akcesoria
Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 50 min
2 słoiki
Składniki
-
25 g oliwy z oliwek
-
500 g czerwonej cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
100 g cukru trzcinowego, nierafinowanego100 g cukru
-
100 g octu jabłkowego
-
1 łyżeczka soli
-
200 g jeżyn, mrożonych, uprzednio rozmrożonych200 g jeżyn, świeżych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Sód
1176.9 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1904.2 kJ /
455.1 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
83.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wytrawne placki dyniowe
40 Min
Sałatka ze spiralizowanych buraków i rzodkiewki z cytrusami (TM5)
20 Min
Spaghetti z sosem szparagowym (TM7)
55 Min
Liczi martini
35 Min
Likier z czarnych porzeczek
25 Min
Przyprawa do potraw z dyni
5 Min
Słodka musztarda morelowa
55 Min
Ser labneh z ziołami w oliwie
85 Std. 25 Min
Konfitura z boczku i cebuli
25 Min
Gniazdka ze spiralizowanej cukinii z pesto i pudrem z boczku (TM6, TM7)
25 Min
Gnocchi dyniowe z kremowym sosem śmietanowym
1 Std.
Zapiekanka ryżowa z jabłkami
1 Std. 45 Min