
Urządzenia i Akcesoria
Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 50 min
2 słoiki
Składniki
-
25 g oliwy z oliwek
-
500 g czerwonej cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
100 g cukru
-
100 g octu jabłkowego
-
1 łyżeczka soli
-
200 g jeżyn, świeżych
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
455.1 kcal /
1904.2 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
13.2 g
Węglowodany
83.1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
1176.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Wolno gotowane ossobuco z szafranowym risotto (z osłoną noża miksującego)
4 Std. 30 Min
Ogórki po azjatycku (TM6)
1 Std. 30 Min
Tzatziki z tartych ogórków z miętą (TM6)
45 Min
Przyprawa za'atar
5 Min
Konfitura z czerwonej cebuli
40 Min
Chutney z czerwonej cebuli
24 Std.
Sos sriracha-mayo
5 Min
Ser labneh z ziołami w oliwie
85 Std. 25 Min
Salsa pico de gallo
5 Min
Słodki sos mango z chili
50 Min
Sos ranczerski
2 Std. 15 Min
Pasztet z mięsa i warzyw z rosołu
2 Std.