Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn
TM6

Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 25 g oliwy z oliwek
  • 500 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ćwiartki
  • 100 g cukru
    lub 100 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
  • 100 g octu jabłkowego
  • 1 łyżeczka soli
  • 200 g jeżyn, świeżych
    lub 200 g jeżyn, mrożonych, uprzednio rozmrożonych

Wartości odżywcze
na 1 słoik
Kalorie
1904.2 kJ / 455.1 kcal
Białko
4.1 g
Węglowodany
83.1 g
Tłuszcz
13.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
9 g
Sód
1176.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy