Urządzenia i Akcesoria
Pão de batata e alecrim
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 doses
Składniki
-
batata pequena que caiba no bocal da mandolina Bimby® (2-3 unid. aprox.)200 g
-
vinagre branco1 c. sopa de
-
queijo Gruyère70 g
-
alho2 dentes de
-
alecrim só as folhas1 c. sopa de
-
azeite50 g
-
água mais q.b. p/ cobrir a batata200 g
-
farinha mais q.b. p/ polvilhar350 g
-
sal1 - 1 ½ c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
859.1 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
2272.9 kJ /
543.2 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
76.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caponata de beringela
1 godz. 30 min
Polenta cremosa
50 min
Cocada de tabuleiro
42 min
Chutney de manga
Brak ocen
Manteiga aerada
5 min
Mousse de limão fit
2 godz. 10 min
Iogurte de mirtilos na Varoma
13 godz. 10 min
Cheesecake de abacate com limão
3 godz. 20 min
Pão de mandioquinha
1 godz. 10 min
Chutney de manga
1 godz. 20 min
Crepes de salmão
1 godz.
Esparregado com polenta frita
2 godz. 30 min