Urządzenia i Akcesoria
Sciroppo zenzero e citronella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
5 bottiglie
Składniki
-
8 gambi di citronella (lemon grass) fresca a pezzi
-
200 g di zenzero, radice fresca pelata e a fette (5 mm)
-
700 g di zucchero
-
700 g di acqua
-
100 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bottiglia
Sód
14.6 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
2561.5 kJ /
612.2 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
157.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gelato al torrone
10 godz. 20 min
Wrap Tikka Masala
40 min
Gelato ai frutti di bosco
12 godz. 15 min
Senape delicata
25 min
Burro agli anacardi
1 godz. 10 min
Faraona al vino rosso
1 godz. 30 min
Succo al mango
10 min
Cassola cagliaritana
1 godz.
Salsa di verdure miste agrodolci
744 godz. 45 min
Capesante con purè di pastinaca e crumble alla pancetta
30 min
Papet vaudois
55 min
Gulasch
3 godz.