Wersje kompatybilne
Pasta di grano saraceno (senza glutine, senza uova, senza lattosio)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di farina di grano saraceno (vedere consigli)
- 180 - 200 g di acqua calda (non bollente)
- 4 g di gomma xantana
- ¼ di cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1051.2 kJ / 251.3 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 155.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ripieno per torta di mele
45 dk
Base per pizza
49 Std. 30 Min
Dampfnudeln con ciliegie
Brak ocen
Ghi
20 dk
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo (TM6)
1sa
Confettura di prugne
Brak ocen
Insalata di scarola, pasta al ragù e crema al cioccolato
35 dk
Insalata Thai con papaya
Brak ocen
Tiramisù
5 Std. 20 Min
Zuppa di ceci con rabarbaro e curry
1h 20min
Brunch italiano (crepes, frittata, ratatouille e ciambella al limone)
1 godz. 30 min
Pinsa (senza glutine e senza lattosio)
27h