Pasta di grano saraceno (senza glutine, senza uova, senza lattosio)

Pasta di grano saraceno (senza glutine, senza uova, senza lattosio)

3.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 350 g di farina di grano saraceno (vedere consigli)
  • 180 - 200 g di acqua calda (non bollente)
  • 4 g di gomma xantana
  • ¼ di cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 155.6 mg
Białko 9.5 g
Kalorie 1051.2 kJ / 251.3 kcal
Tłuszcz 2.3 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...