
Urządzenia i Akcesoria
Pasta di grano saraceno (senza glutine, senza uova, senza lattosio)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni
Składniki
-
di farina di grano saraceno (vedere consigli)350 g
-
di acqua calda (non bollente)180 - 200 g
-
di gomma xantana4 g
-
di sale¼ di cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
251.3 kcal /
1051.2 kJ
Białko
9.5 g
Tłuszcz
2.3 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
155.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buono, senza
80 Przepisów
Włochy
Włochy