Pasta di grano saraceno (senza glutine, senza uova, senza lattosio)

Pasta di grano saraceno (senza glutine, senza uova, senza lattosio)

3.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • di farina di grano saraceno (vedere consigli)
    350 g
  • di acqua calda (non bollente)
    180 - 200 g
  • di gomma xantana
    4 g
  • di sale
    ¼ di cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 251.3 kcal / 1051.2 kJ
Białko 9.5 g
Tłuszcz 2.3 g
Węglowodany 53 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 155.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...