Urządzenia i Akcesoria
Caramelle gommose al mango
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
30 pezzi
Składniki
-
200 g di polpa di mango maturo, a pezzi
-
150 g di zucchero
-
1 cucchiaio di olio di oliva
-
20 g di gelatina in polvere neutra
-
85 g di gelatina in polvere aromatizzata (sapore tropicale)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
3.8 g
Kalorie
159.2 kJ /
38.4 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min
Biscotti friabili al burro
2 godz. 30 min
Salsa Rouille
Brak ocen
Besciamella sprint
Brak ocen
Rotolo al caffè e liquore all'uovo
10 godz.
Pavlova ai frutti di bosco
Brak ocen
Cracker salati
4 godz.
Gelato al caffè e Fava Tonka
10 godz. 30 min
Veganaise - maionese vegana
15 min
Ketchup
1 godz. 20 min
Tortini al caramello
1 godz.
Crema al mascarpone con mele insaporite
30 min