Urządzenia i Akcesoria
Caramelle gommose al mango
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
30 pezzi
Składniki
-
200 g di polpa di mango maturo, a pezzi
-
150 g di zucchero
-
1 cucchiaio di olio di oliva
-
20 g di gelatina in polvere neutra
-
85 g di gelatina in polvere aromatizzata (sapore tropicale)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
3.8 g
Kalorie
159.2 kJ /
38.4 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarte Tatin
Brak ocen
Riso al latte
45 min
Cuori di muffin
40 min
Gelato al dolce rustico abruzzese
10 godz. 30 min
Cheesecake di Halloween
40 min
Miele allo zenzero
10 min
Crema di mandorle e cioccolato
2 godz.
Sorbetto alle fragole con spuma al basilico
5 godz.
Ganache
Brak ocen
Salsa BBQ
20 min
Torta di Pasqua
1 godz. 55 min
Pollo in salsa di pesche
Brak ocen