Caramelle gommose al mango

Caramelle gommose al mango

2.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
30 pezzi

Składniki

  • 200 g di polpa di mango maturo, a pezzi
  • 150 g di zucchero
  • 1 cucchiaio di olio di oliva
  • 20 g di gelatina in polvere neutra
  • 85 g di gelatina in polvere aromatizzata (sapore tropicale)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 3.8 g
Kalorie 159.2 kJ / 38.4 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...