Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di polpa di mango maturo, a pezzi
- 150 g di zucchero
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 20 g di gelatina in polvere neutra
- 85 g di gelatina in polvere aromatizzata (sapore tropicale)
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 159.2 kJ / 38.4 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 5.9 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby®
2h
Zuppa di porri e orzo
45min
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby® (TM6)
1 Std.
Moddizzosu di patate
7h
Triplo dessert di frutta
10min
Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro
Brak ocen
Zelten
2h 55min
Sciroppo per tè freddo
30 Min
Salsa alle mele
20 Min
Vellutata di verdure e ortiche con granola aromatica
1 Std. 15 Min
Zuppa di porri e formaggio
30 Min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 Min