Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di polpa di mango maturo, a pezzi
- 150 g di zucchero
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 20 g di gelatina in polvere neutra
- 85 g di gelatina in polvere aromatizzata (sapore tropicale)
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 159.2 kJ / 38.4 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 5.9 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Zuppa di verdure e pasta corta con Affettatutto Bimby® (TM6)
40min
Vellutata di porri e patate con soia o manzo (Bimby Friend)
Keine Bewertungen
Insalata arcobaleno
25min
Char siu bao buns con carote all'aceto
4h
Zuppa di cipolle
1h
Spezzatino di manzo danese
30min
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby® (TM6)
1h
Sciroppo di vin brulé
8 godz. 45 min
Sciroppo alla vaniglia
30min
Crème brûlée (vegan)
4u. 45min
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1h 30min
Riso in cagnone
45min