Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di latte in polvere magro
- 35 g di destrosio
- 3 g di farina di semi di carrube
- 175 g di zucchero
- 140 g di latte intero
- 40 g di panna (30-40% di grassi)
- cubetti di ghiaccio q.b. per raffreddare
- 600 g di yogurt greco
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco, filtrato
- 250 g di frutti rossi freschi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1138.7 kJ / 276.2 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 47.7 g
- Tłuszcz
- 4.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 44.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelato ai frutti di bosco
12 Std. 15 Min
Bicchierini di gelato al biscotto con fichi e cioccolato
10 godz. 30 min
Gelato fiordilatte
10 godz. 30 min
Gelato all'ananas al profumo di agrumi
8h 20 min
Frozen yogurt ai frutti di bosco
10h 20min
Sorbetto alle ciliegie
Keine Bewertungen
Gelato fior di latte
16h 25min
Gelato zuppa inglese
16h 20min
Coppa gelato alla pesca
24h 15min
Pane in padella
18h
Gelato al ginseng
10 godz. 30 min
Frozen yogurt al melone
10h 20min