
Urządzenia i Akcesoria
Gelato allo yogurt greco con frutti rossi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 16 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
-
40 g di latte in polvere magro
-
35 g di destrosio
-
3 g di farina di semi di carrube
-
175 g di zucchero
-
140 g di latte intero
-
40 g di panna (30-40% di grassi)
-
cubetti di ghiaccio q.b. per raffreddare
-
600 g di yogurt greco
-
30 g di succo di limone, spremuto fresco filtrato
-
250 g di frutti rossi freschi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
276.2 kcal /
1138.7 kJ
Białko
13.4 g
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
47.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
44.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Come in gelateria
100 Przepisów
Włochy
Włochy