Bretzel farciti con speck, Emmental e cetriolini

4.6 15 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 16 godz. 30 min
10 pezzi

Składniki

Poolish
  • 100 g di farina di forza (W 320-330)
  • 100 g di acqua (temperatura fra i 22-23°)
  • 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
  • 520 g di farina tipo 0 (W 240)
  • 250 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 20 g di malto in polvere
  • 20 g di strutto
    20 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di sale
  • 3 cucchiaini di bicarbonato di sodio
  • sale grosso a piacere
  • 500 g di speck a fette
  • 400 g di Emmental a fette
  • cetrioli sott'aceto a fettine

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 766.4 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 262.7 kJ / 62.8 kcal
Tłuszcz 2.1 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 9.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...