Urządzenia i Akcesoria
Torrone di Montélimar
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
40 pezzi
Składniki
-
1 albume
-
400 g di miele liquido
-
olio neutro q.b.
-
2 fogli di ostia (20x20 cm)
-
50 g di nocciole sgusciate e spellate
-
50 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
-
100 g di mandorle pelate
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
0.9 g
Kalorie
265 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
La colomba perfetta
7 godz.
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1 godz. 45 min
Torrone morbido
6 godz. 25 min
Colomba
9 godz.
Éclair salati con ricotta al miele e timo
1 godz. 30 min
Bignè craquelin
2 godz.
Pane allo yogurt
14 godz. 50 min
Michetta (TM6)
6 godz. 30 min
Biscotti Tiramisù
1 godz.
Biscotti alle erbe aromatiche e Parmigiano Reggiano
2 godz.
Cannoli siciliani
1 godz. 30 min
Pane all'acqua
4 godz.