Urządzenia i Akcesoria
Torrone di Montélimar
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
40 pezzi
Składniki
-
1 albume
-
400 g di miele liquido
-
olio neutro q.b.
-
2 fogli di ostia (20x20 cm)
-
50 g di nocciole sgusciate e spellate
-
50 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
-
100 g di mandorle pelate
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
0.9 g
Kalorie
265 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesecake al vapore con coulis di pesche e albicocche (vegan)
4 Std.
Sciroppo di caramello
Keine Bewertungen
Bignè craquelin ai lamponi e cioccolato bianco
6 Std. 10 Min
Moddizzosu di patate
7 Std.
Crema di nocciole
15 Min
Maionese cotta
15 Min
Pasta di pistacchi (100%)
20 Min
Gelatine limone e zenzero
1 Std. 30 Min
BBQ-Rub piccante
10 Min
Polvere di funghi
10 Min
Torrone morbido
6 Std. 25 Min
Gelato al caffè e Fava Tonka
10 Std. 30 Min