Torrone di Montélimar

Torrone di Montélimar

4.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
40 pezzi

Składniki

  • 1 albume
  • 400 g di miele liquido
  • olio neutro q.b.
  • 2 fogli di ostia (20x20 cm)
  • 50 g di nocciole sgusciate e spellate
  • 50 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
  • 100 g di mandorle pelate

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 0.9 g
Kalorie 265 kJ / 63 kcal
Tłuszcz 2.9 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 8.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...