Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g di yogurt bianco intero
- 60 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 40 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 2 cucchiai di latte
- 40 g di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1219.2 kJ / 2914 kcal
- Białko
- 15.3 g
- Węglowodany
- 44.6 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 58.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Girelle al Rum e arancia
7 Std. 30 Min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Pane alla ricotta
3 Std.
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 Std. 30 Min
Pane bianco
3 Std.
Svedesi
7 Std. 30 Min
Treccine al kefir
7 Std. 30 Min
Ciabattine
3sa 30 dk
Brioche morbide molisane
7 Std.
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Panini con gocce di cioccolato
3sa 30 dk