Urządzenia i Akcesoria
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz.
10 pezzi
Składniki
-
320 g di yogurt bianco intero
-
60 g zucchero
-
5 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina manitoba
-
40 g di burro a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
1250 g di acqua
-
30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
-
1 tuorlo
-
2 cucchiai di latte
-
40 g di burro
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
58.9 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
1219.2 kJ /
2914 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
44.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentazione
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Girelle al Rum e arancia
7 godz. 30 min
Treccia alle mandorle e cioccolato
5 godz. 30 min
Pandolce variegato alla confettura
9 godz.
Zufoli
5 godz.
Stella al gianduia
7 godz. 30 min
Corona di brioche alla crema di whisky
5 godz.
Treccine al kefir
7 godz. 30 min
Svedesi
7 godz. 30 min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 min
Pan brioche allo yogurt
5 godz. 15 min
Brioche morbide molisane
7 godz.
Cornetti brioche
6 godz. 30 min