Urządzenia i Akcesoria
Ciambella di segale
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
1000 g
Składniki
-
1630 g di acqua
-
7 g di lievito di birra fresco
-
5 g di zucchero
-
200 g di farina di segale
-
350 g di farina manitoba
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Białko
64.1 g
Kalorie
9874 kJ /
2360 kcal
Tłuszcz
44.5 g
Błonnik
19.9 g
Węglowodany
425.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e pagnotte
15 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Rotolini di farro
30 godz.
Pane rustico ripieno
29 godz.
Pane di segale e erbe aromatiche
17 godz. 30 min
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Pane contadino
19 godz.
Pane integrale alla curcuma
16 godz.
Pane di segale
20 godz. 30 min
Panini al cumino
16 godz. 30 min
Pinsa romana
5 godz.
Pizza margherita (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Pane semplice
4 godz.