Urządzenia i Akcesoria
Ciambella di segale
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
1000 g
Składniki
-
1630 g di acqua
-
7 g di lievito di birra fresco
-
5 g di zucchero
-
200 g di farina di segale
-
350 g di farina manitoba
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Białko
64.1 g
Kalorie
9874 kJ /
2360 kcal
Tłuszcz
44.5 g
Błonnik
19.9 g
Węglowodany
425.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e pagnotte
15 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Treccia di pane alle olive
5 godz. 30 min
Panini centrotavola
4 godz. 15 min
Nodini alle olive
4 godz. 30 min
Pane ai cereali
3 godz.
Pane di avena con semi di zucca
3 godz. 50 min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 godz.
Pane cosacco
16 godz.
Pane dolce con mirtilli rossi
5 godz. 30 min
Pane di segale
20 godz. 30 min
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4 godz.
Cornetti alla frutta secca (vegan)
2 godz. 10 min