Urządzenia i Akcesoria
Ciambella di segale
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
1000 g
Składniki
-
1630 g di acqua
-
7 g di lievito di birra fresco
-
5 g di zucchero
-
200 g di farina di segale
-
350 g di farina manitoba
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Białko
64.1 g
Kalorie
9874 kJ /
2360 kcal
Tłuszcz
44.5 g
Błonnik
19.9 g
Węglowodany
425.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e pagnotte
15 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Impasto per pizza di segale
2 godz. 10 min
Pane ai cereali
3 godz.
Corona di pane sfogliato ai cereali
6 godz. 10 min
Pane contadino ai cereali
7 godz.
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.
Pane cosacco
16 godz.
Ghirlanda di pan brioche al farro
15 godz. 30 min
Pane di segale e erbe aromatiche
17 godz. 30 min
Biscotti di farro con sciroppo d'agave e yogurt
1 godz.
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 godz. 30 min
Pane senza lievito
19 godz.
Pane al latte con semi di papavero
1 godz. 40 min