Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1630 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 200 g di farina di segale
- 350 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1000 g
- Kalorie
- 9874 kJ / 2360 kcal
- Białko
- 64.1 g
- Węglowodany
- 425.8 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Błonnik
- 19.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ciambella spezzina al limone
40min
Berlingozzo
50 min
Roggenbrot (pane austriaco)
3h 30min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pan brioche integrale
21h 45min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12h 15 min
Panini dolci al farro con frutta secca
1h 15min
Focaccia di semola
6 Std. 40 Min
Treccine al kefir
7 Std. 30 Min
Treccia di pane alle olive
5sa 30 dk
Brioche morbide molisane
7h
Ciambella soffice con yogurt e farina di carrube
45 min