Urządzenia i Akcesoria
Petit Four
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
30 pezzi
Składniki
-
500 g di mandorle pelate
-
250 g di zucchero
-
2 uova
-
1 albume
-
mandorle a lamelle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
11.5 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
565 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tartine al salmone
1 godz. 20 min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3 godz.
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Sospiri sardi (senza glutine)
1 godz.
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1 godz. 30 min
Garganelli
35 min
Donuts glassati
4 godz.
Torroncini abruzzesi
3 godz. 30 min
Keftedes (polpette greche)
2 godz. 30 min
Bianchini sardi
2 godz.
Paste di mandorla al pistacchio
3 godz. 30 min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 godz.