Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache alla crema di nocciole
- 30 - 50 g di zucchero
- 50 g di nocciole tostate
- 10 g di latte in polvere
- 150 g di cioccolato al latte a pezzi
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 609.3 kJ / 145.6 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 26.3 mg
Alternatywne przepisy
Pasta di pistacchi (100%)
20 Min
Zucchero a velo
5min
Tortini cioccolato e lamponi con glassa al burro
1 Std.
Carote e patate dolci al vapore
30min
Cioccolatini alla nocciola
2h 20min
Segreto federiciano
2 Std. 30 Min
Salsa Mornay
20 Min
Cupcake mandorle e carote con crema al formaggio
1 Std.
Panna montata
10 Min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3h
Meringhe natalizie
8hod.
Cupcake alla vaniglia
1 Std. 30 Min