Urządzenia i Akcesoria
Primo sale
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
2000 g di latte intero fresco, pastorizzato o sterilizzato
-
50 g di yogurt bianco intero, non zuccherato
-
15 g di sale
-
2 g di caglio animale liquido
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Sód
6614 mg
Białko
66.3 g
Kalorie
5175.6 kJ /
1237 kcal
Tłuszcz
67.1 g
Tłuszcz nasycony
38.8 g
Węglowodany
93.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentazione
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Quark
15 godz. 20 min
Yogurt con latte condensato
12 godz. 10 min
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Burro
40 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Yogurt
12 godz.
Ricotta
5 godz. 30 min
Primosale
4 godz. 45 min
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Caciotta fresca piccante
8 godz.
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 godz. 15 min