Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g di latte intero fresco, pastorizzato o sterilizzato
- 50 g di yogurt bianco intero, non zuccherato
- 15 g di sale
- 2 g di caglio animale liquido
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5175.6 kJ / 1237 kcal
- Białko
- 66.3 g
- Węglowodany
- 93.2 g
- Tłuszcz
- 67.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 38.8 g
- Sód
- 6614 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Primosale
4u. 45min
Caciotta fresca piccante
8 godz.
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Liquore al caramello
72h
Ricotta
5h 30min
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 godz. 15 min
Pasta sfoglia
3 Std. 40 Min
Yogurt
12 godz.
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Friselle
4h
Yogurt con latte condensato
12h 10min