Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g di latte intero fresco, pastorizzato o sterilizzato
- 50 g di yogurt bianco intero, non zuccherato
- 15 g di sale
- 2 g di caglio animale liquido
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5175.6 kJ / 1237 kcal
- Białko
- 66.3 g
- Węglowodany
- 93.2 g
- Tłuszcz
- 67.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 38.8 g
- Sód
- 6614 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ricotta
5 godz. 30 min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Caciotta fresca piccante
8h
Yogurt
12h
Primosale
4h 45min
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10u. 30min
Formaggella alle erbe
4h 20 min
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12h 10min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20 min