Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
lievito naturale
- 200 g di lievito madre maturo
- 300 g di farina di segale
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1081 kJ / 258 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane di segale e erbe aromatiche
17u. 30min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4h
Pane alla zucca con uvetta
19h
Pane contadino
19h
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Pane cosacco
16hod.
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Pane speziato
19h
Lievito madre con farina di segale
96h 20min
Pane rustico ripieno
29h
Pizza con salame piccante TM6
3 godz. 30 min