Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
lievito naturale
- 200 g di lievito madre maturo
- 300 g di farina di segale
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1081 kJ / 258 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane in padella
18 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane di patate e noci
21h
Lievito madre con farina di segale
96 Std. 20 Min
Pane ai semi di girasole
22h
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min
Pane contadino
19 Std.
Pane ai cereali
3 Std.
Pucce
7h
Pane pugliese
29h 20min
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Pane semplice
4 Std.