Gelato biscotto al caffè

Gelato biscotto al caffè

5.0 2 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 20 godz.
6 pezzi

Składniki

Biscotti integrali all'avena
  • 50 g di farina integrale
  • 50 g di farina di avena
  • 30 g di zucchero di canna grezzo
  • 20 g di latte
  • 1 pizzico di lievito in polvere per dolci
  • 50 g di burro salato freddo a pezzi
    50 g di burro, freddo a pezzi
Gelato al caffè
  • 60 g di zucchero
  • 400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 300 g di latte condensato zuccherato
  • 100 g di caffè espresso freddo
  • 5 g di farina di carrube
  • 20 g di latte in polvere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 118.3 mg
Białko 8.2 g
Kalorie 1947.5 kJ / 465.5 kcal
Tłuszcz 32.6 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 18.6 g
Węglowodany 37.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...