Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de blancs d'œufs (5 œufs env.)
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 125 g de poudre d'amande
- 15 g de rhum
- 150 g de sucre roux
- 2 pêches blanches, coupées en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 679.1 kJ / 162.7 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 18.3 g
- Sód
- 4.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble aux pêches et au romarin
45min
Tarte amandine aux poires
2h 30 min
Couronne à la pomme et au citron
50min
Tarte fine au chocolat et à la banane
40min
Tarte sucrée du Berry
1h
Charlotte aux framboises
3h 40min
Clafoutis aux framboises
45min
Cake moelleux citron-coco-framboise
1h 20 min
Muffins gourmands aux myrtilles
35 Min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1h
Tarte poire-chocolat
55min
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1h