Poires au vin rouge

4.2 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions

Składniki

  • 750 g de vin rouge
  • 100 g de porto
    100 g d'eau
  • 250 g d'eau
  • 350 g de sucre en poudre
  • 2 bâtons de cannelle
  • 2 anis étoilés
  • 2 morceaux de zeste d'orange non traitée (1 x 3-4 cm)
  • 4 poires (180 g env. chacune), pelées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 17.6 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 2727.8 kJ / 652 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 125.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...