Mantecados (Biscuits sablés andalous)

Mantecados (Biscuits sablés andalous)

2.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
24 pièces

Składniki

  • de sucre en poudre
    50 g
  • de beurre très froid et coupé en morceaux
    160 g
  • de vin blanc
    60 g
  • de liqueur d'anis
    15 g
  • de jus de citron
    15 g
  • de levure chimique
    1 c. à café
  • de farine de blé
    300 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 105.5 kcal / 441.4 kJ
Białko 1.4 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 11.9 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 16.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...