Pâte à tartiner à la purée de noisette

Pâte à tartiner à la purée de noisette

3.7 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 bocal

Składniki

  • de chocolat noir 52% de cacao en morceaux
    100 g
    100 g de chocolat au lait, en morceaux
  • de purée de noisette (voir "Conseil(s)")
    140 g
  • de sucre de canne
    1 c. à soupe
  • d'extrait de vanille
    ½ c. à café
  • d'huile neutre
    1 c. à soupe
  • de sel
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 1653.9 kcal / 6919.8 kJ
Białko 28.8 g
Tłuszcz 141.7 g
Węglowodany 82 g
Błonnik 24.5 g
Tłuszcz nasycony 31.8 g
Sód 167.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...