![Peperoni-Apfel-Konfitüre Peperoni-Apfel-Konfitüre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/14941dbc583ef888b46419966db6bf34/Derivates/5a31358b460b193bfb3496a5ff48ad7ec48e0b29.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g Peperoni, rot, halbiert und entkernt
- 200 g Äpfel, rotschalig, in Stücken
- 50 g Cherry-Tomaten
- 400 g Rohrzucker
- Wartości odżywcze
- na 1 Glas
- Kalorie
- 1792 kJ / 428 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 113 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mandel-Kirsch-Bällchen
3h 5 min
Artischocken in Öl
1h 40min
Lebkuchen-Gewürz
5min
Pilz-Puder
5min
Fool for Fruit-Konfitüre
25 Min
Erdbeer-Chutney mit Grünem Pfeffer
1ωρ. 5 λεπτ.
Kräuteröl
1 godz. 30 min
Rote Paprika-Sauce (Ajvar)
55 dk
Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)
1 Std.
Johannisbeer-Apfel-Essig
4 godz. 20 min
Paprika-Tomaten-Chutney
1 Std.
Weintrauben-Konfitüre
30min