Fileja tropeani

Fileja tropeani

4.9 7 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porzioni

Składniki

Pasta
  • di farina di semola di grano duro + q.b.
    350 g
  • di acqua
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    2 cucchiai
Sugo
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di cipolla rossa di Tropea a pezzi
    50 g
  • di passata di pomodoro
    350 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di zucchero
    1 pizzico
  • di basilico fresco
    6 - 7 foglie

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 452.5 kcal / 1893 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 71.2 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 398.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...