Fileja tropeani

Fileja tropeani

4.5 10 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porzioni

Składniki

Pasta
  • 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
  • 150 g di acqua
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Sugo
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 350 g di passata di pomodoro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di zucchero
  • 6 - 7 foglie di basilico fresco

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 398.1 mg
Białko 11.3 g
Kalorie 1893 kJ / 452.5 kcal
Tłuszcz 15.6 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 71.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...