Bocconcini di agnello dorati

Bocconcini di agnello dorati

3.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva
    20 g di olio di oliva
  • 250 g di carne di agnello in bocconcini senza nervi (3-4 cm), asciugata su carta assorbente
  • sale a piacere
  • pepe nero macinato a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 250 g

Sód 188 mg
Białko 47 g
Kalorie 2784 kJ / 665 kcal
Tłuszcz 52 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...