Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g di olio extravergine di oliva
lub 20 g di olio di oliva - 250 g di carne di agnello in bocconcini senza nervi (3-4 cm), asciugata su carta assorbente
- sale a piacere
- pepe nero macinato a piacere
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 2784 kJ / 665 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 188 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pollo insaporiti
15min
Agnello al vino
40min
Bocconcini di tacchino insaporiti
15min
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4h
Cosce di pollo piccanti
1h 50 min
Cosce di pollo e funghi a Cottura Lenta
1h 50 min
Salmone insaporito
15min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30 min
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2h 55min
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
40min
Pollo ripieno con salsa e patate glassate
1h 30min
Bocconcini di maiale dorati
15min