Urządzenia i Akcesoria
Pinot Noir Poached Pears
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
Pears
-
pinot noir16 oz
-
pomegranate juice5 oz
-
sugar2 oz
-
ginger peeled, sliced½ oz
-
star anise1
-
vanilla bean pod½
-
Bosc pear peeled, halved, cored1
Reduction
-
Roquefort cheese crumbled3 oz
-
chopped pistachios toasted2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.5 g
Kalorie
1893.5 kJ /
452.5 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
51.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Table for Two
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Mango Chutney
1 godz. 20 min
Plum Clafoutis (TM6)
1 godz. 15 min
Madras Curry Powder
5 min
Scalloped Potatoes
2 godz. 30 min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 godz. 50 min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50 min
Chicken Mole
50 min
Blue Cheese Soufflés
45 min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Classic Swiss Fondue
15 min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2 godz. 45 min