Urządzenia i Akcesoria
Pinot Noir Poached Pears
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
Pears
-
pinot noir16 oz
-
pomegranate juice5 oz
-
sugar2 oz
-
ginger peeled, sliced½ oz
-
star anise1
-
vanilla bean pod½
-
Bosc pear peeled, halved, cored1
Reduction
-
Roquefort cheese crumbled3 oz
-
chopped pistachios toasted2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.5 g
Kalorie
1893.5 kJ /
452.5 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
51.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Table for Two
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Basil Pesto
10 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Vanilla Sugar
72 godz.
Creamy Tomato Soup
30 min
Arrabbiata Sauce
50 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Tzatziki
20 min
Ginger Cabbage Slaw
15 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 godz.
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50 min
Eggcellent Caesar Dressing
10 min