
Urządzenia i Akcesoria
Pinot Noir Poached Pears
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
Pears
-
pinot noir16 oz
-
pomegranate juice5 oz
-
sugar2 oz
-
ginger peeled, sliced½ oz
-
star anise1
-
vanilla bean pod½
-
Bosc pear peeled, halved, cored1
Reduction
-
Roquefort cheese crumbled3 oz
-
chopped pistachios toasted2 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.5 g
Kalorie
1893.5 kJ /
452.5 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
51.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Table for Two
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Gazpacho
1 godz. 15 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Citrus Cheesecake
2 godz. 45 min
Shrimp Mousse
35 min
Orange Buttermilk Chess Pie
4 godz. 15 min
Angel Berry Trifle
30 min
Beet Hummus
20 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Beet Salad
15 min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 godz. 20 min