Wersje kompatybilne
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Fenchel, halbiert oder geviertelt
- 200 g Porree, nur weißer Teil
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Pfeffer
- 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 100 g Ziegenkäserolle, in Stücken
- 2 Eier
- 100 g Ricotta
- 375 g Blätterteig (aus der Kühltheke)
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1719 kJ / 411 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 612 mg
Alternatywne przepisy
Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat
1 Std. 30 Min
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1小时
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1小时 15 分钟
Gemüsetarte
1小时
Gemüsetarte
1小时
Ratatouille-Galette
1 Std. 30 Min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 Min
Vegetarische Pizza
1 Std. 45 Min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1小时
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1小时 15 分钟
Sellerie-Cordon-Bleu
1小时