Thunfischpizza quattro stagioni
TM6 TM5

Thunfischpizza quattro stagioni

3.7 (18 ocen)

Składniki

  • 40 g Bergkäse, in Stücken
  • 390 g Thunfisch, aus der Dose, in Lake, abgetropft
  • 2 Eier
  • 1 ½ TL Salz
  • ½ TL Pfeffer
  • 1 TL Thymian, getrocknet
  • 50 g Zwiebel, halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 200 g Cherry-Tomaten
  • 20 g Tomatenmark
  • 1 TL Oregano, getrocknet
  • 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
  • 50 g Champignons
  • 1 TL Kapern
  • 50 g Schinken, gekocht, in Streifen
  • 10 Oliven, schwarz, entsteint, in Ringen

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1709 kJ / 408 kcal
Białko
56 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
16 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Błonnik
3.6 g
Sód
2869 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy